Siirry sisältöön
Varaa aika

Harjoitustila

Fysioterapia OMT Porvoo tarjoaa modernit ja monipuoliset tilat omatoimiseen harjoitteluun, pienryhmätoimintaan sekä vammojen kuntoutukseen. Fysioterapia OMT Porvoon tavoitteena on kehittää ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa ja vammojen kuntoutuksen toimintamalleja.

Harjoitustilat toimivat Fysioterapian OMT Porvoon vastaanottotilojen yhteydessä ja tiloissa on mahdollisuus fysioterapeutin tapaamiseen. Terveydenhuollon ammattilaiset ja valmentajat voivat näin valmistaa urheilijoita harjoitteluun ja kilpailuun. 54 neliömetrin tilamme on varustettu moderneilla välineillä, jotka takaavat monipuoliset mahdollisuudet toiminnalliseen harjoitteluun ja tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutukseen.

Tammikuussa 2022 harjoitustilassa toiminnan aloittaa myös matalan kynnyksen, tuki- ja liikuntaelinten vaivojen kuntoutukseen tarkoitetut ryhmät.
Salimme on vuokrattavissa myös yksityiskäyttöön.

Kysy lisää: info@fomt.fi

 

TOIMINNALLISEN HARJOITTELUN ILMAISET TUTUSTUMISTUNNIT (SIIRETTY SYKSYLLE 2022)

Sinulle tuki- ja liikuntaelimen vaivoista kärsivälle, joka olet kiinnostunut toiminnallisesta harjoittelusta. Järjestämme ilmaisia tutustumistunteja  SYSKYLLÄ  2022 . Seuraavat kurssit alkavat SYKSYLLÄ! LISÄTIEDOT: info@fomt.fi