Siirry sisältöön

Henkilökunta

Petri Kitula

Fysioterapeutti, OMT

Kieli: Ruotsi, Suomi, Englanti

Erikoistuminen ja kiinnostus

Fysioterapian ammattilaisen polulle on vienyt kiinnostus urheiluun. Tuki- ja liikuntaelin hoitoalan opiskellut Petri on aloittanut ensin kouluttautumalla hierojaksi (1996). Hierojan ammatin jatkoksi hankittu fysioterapeutin koulutus (AMK, 2005) ja pitkän erikoistumisen opinnot OMT-fysioterapeutiksi (2011) ovat tuntuneet luonnolliselta polulta osaamisen vahvistamisessa. Kiinnostus urheiluun on myös ohjannut valmennuksen, liikuntalääketieteen, käyttäytymistieteiden ja liikuntapsykologian opintoihin. Yrittäjänä kuntoutuksen johtamisen (YAMK) lisäopintojen suorittaminen on kiinnostanut erityisesti tutkimuksen, kehittämisen, ja innovaatiotyön näkökulmasta.

Varaa aika Petrille: Varaa aika!

Jesse Turunen

Fysioterapeutti, OMT

Kieli: Suomi, Englanti, Ruotsi

Olen valmistunut OMT-fysioterapeutiksi 2020 ja tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapiasta minulla on usean vuoden kokemus. Hoidan kaikenlaisista tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiviä aina teini-ikäisistä vanhuksiin. Tapaan vastaanotollani myös leikkausten ja tapaturmien jälkeistä kuntoutusta kaipaavia asiakkaita. Fysioterapian tulee olla aina asiakaslähtöistä ja asiakkaan yksilölliset toiveet ja tavoitteet tulee huomioida. Pyrin fysioterapiassa aina löytämään oireiden taustalla olevat syyt pelkän oireiden hoitamisen sijaan. Vastaanotollani käytän tarpeen mukaan myös erilaisia manuaalisia tekniikoita (esimerkiksi nivelmobilisaatio ja -manipulaatio, neuraalikudoksen mobilisointi, fasciakäsittely ja perinteinen hierontakin). Kehitän osaamistani jatkuvasti erilaisten täydennyskoulutusten ja kurssien avulla sekä seuraamalla aktiivisesti uusinta tutkimustietoa.

Erikoistuminen ja kiinnostus

  • Jalkaterän, nilkan, polven ja lonkan alueen ongelmat
  • Olkapään ja hartian alueen kiputilat
  • Niska-hartia-alueen ongelmat sekä huimaus ja päänsärkyvaivat
  • Selän ja lantion alueen kiputilat
  • Leikkauksen jälkeinen kuntoutus
  • Lihaskalvokäsittelyt

Varaa aika Jesselle: Varaa aika!

Laura Sandberg

Fysioterapeutti

Kieli: Suomi, Englanti, Ruotsi

Laura on koulutukseltaan urheiluhieroja, fysioterapeutti, PhysioPilates ohjaaja sekä joukkuevoimistelu valmentaja. Lauralla on yli 20-vuoden kokemus joukkuevoimistelu valmennuksesta kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Tätä ennen hän on harrastanut, kilpaillut ja toiminut joukkuevoimistelun parissa koko lapsuus- ja nuoruus ikänsä.

Lauran eritysosaamista on pilates- ja spiraalistabilaatio-ohjaaminen sekä yksilö- että ryhmätunneilla. Ohjaajana Laura on osaava, tarkka ja kannustava, ja päivittää ammattitaitoaan jatkuvasti erilaisin lisäkoulutuksin. Laura ohjaa mielellään kaikkia ikään tai taustaan katsomatta. Laura ohjaa myös raskaanaolevien ja synnyttäneiden harjoittelua sekä yksilö- että ryhmätunneilla.

Kiinnostus ja osaaminen

  • PhysioPilates
  • Spiraalistabilaatio
  • Lantionpohjan fysioterapia
  • Äitiysfysioterapia

Varaa aika Lauralle: Varaa aika!

Mikael Sandberg

Hieroja / Urheiluhieroja

Kieli: Suomi, Englanti, Ruotsi

Mikael on koulutukseltaan Urheiluhieroja ja Hieroja

Mikaelin erikoisosaamista on urheiluhieronta sekä klassinen hieronta, triggerpiste- ja lihaskalvotekniikat. Pääasiakasryhmiä on kaikkien ikäluokkien urheilijat ja aktiiviliikkujat. Mikaelilla on lähes 20 vuoden kokemus yhteistyöstä muiden terveysalan ammattilaisten kanssa. Mikael on pelannut jääkiekkoa koko ikänsä ja toimii edelleen jääkiekkovalmentajana.

Varaa aika Mikaelille: Varaa aika!

Jenny Tomperi

Hieroja

Kieli: Ruotsi, Suomi, Englanti

Jennyn erikoisosaamista on klassinen hieronta, triggerpiste- ja lihaskalvotekniikat sekä akupunktio. Pääasiakasryhmiä ovat kaikkien ikäluokkien ihmiset sekä urheilijat. Jenny harrastaa ratsastusta ja kilpailee kenttäratsastuksessa, joten hän tuntee erityisen hyvin ratsastajien erityistarpeet.

Varaa aika Jennylle: Varaa aika!